Magaxin

Derfor kan din virksomhed med fordel anvende DJ Miljø og Geoteknik til byggeprojekter

Artiklen er sponsoreret.

Driver du en virksomhed, hvor I foretager byggeri- og renoveringsprojekter? Så er du nok bekendt med vigtigheden af at have styr på de miljørelaterede omstændigheder. Det kan både være i forbindelse med håndteringen af miljøfarligt affald og undersøgelse af indeklima. Når man skal have foretaget den type undersøgelser, kan det være en fordel at vælge et professionelt firma, som DJ miljø, der har forstand på det.

Hvilken miljørådgivning tilbyder DJ miljø og geoteknik?

Hvis du vælger at anvende firmaet til miljørådgivning i forbindelse med din virksomheds projekter, foregår det sådan, at din virksomhed modtager rådgivning omkring, hvordan man håndterer miljøfarlige stoffer og bæredygtighed og indeklima. Det er en fordel at få viden herom, så der er styr på jeres arbejdsopgaver.

Udover rådgivning kan firmaet også anvendes som entreprenører, hvor de kan hjælpe jer med at håndtere fjernelsen af miljøaffaldet, såfremt der er behov for det.

Hvordan fungerer miljørådgivningen?

Miljørådgivningen fungerer ved, at du i første omgang kontakter firmaet for en uforpligtende samtale om, hvad de kan tilbyde og hvilke behov, din virksomhed har. Derefter får I, i samarbejde med firmaet, styr på, hvad de næste skridt skal være. Hvis I for eksempel finder ud af, at det er relevant at undersøge for radon eller skimmelsvamp i det byggeri, I arbejder med, går firmaet i gang med at udføre de relevante undersøgelser.

Det er altid en god idé at sikre sig kvaliteten af det firma, man vælger at anvende til sine projekter. Det kan I for eksempel gøre ved at læse de anmeldelser, der er lavet af tidligere kunder. På den måde får I en sikkerhed i, at I vælger et firma, hvor kvaliteten er i top. I kan også tale med virksomheden om, hvordan de vil gå til arbejdet, og i den forbindelse mærke efter, om det er noget for jer. 

Kommentarer