Magaxin

Disse ting skal du vide, hvis du har et sommerhus

Artiklen er sponsoreret.

Den danske sommer er ved at være over os, og mange sommerhusejere bruger nu de fleste af deres weekender i deres sommerhus. Hvis du også er så heldig at eje et sommerhus, eller hvis du overvejer at købe et, er der her et par ting, der er værd at huske på.

Vælg den rigtige varmekilde

Et sommerhus er for mange et ekstra hus og dermed også en ekstra udgift. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige varmekilde, så du ikke bruger for mange unødvendige penge på at varme sommerhuset op. Mange vælger en varmepumpe til deres sommerhus, da den er god til at varme mindre boliger op, og samtidig er det også en billig varmekildeløsning. Mange bruger især en luft til luft varmepumpe, da det både er en miljøvenlig og besparende løsning. Du kan samtidig styre varmen via Wi-Fi på din telefon, så du kan styre hvor varmt der skal være, inden du ankommer. Læs mere om varmepumpen her: luft til luft varmepumpe sommerhus.

Du må gerne leje dit sommerhus ud

Som sagt er et sommerhus en ekstra udgift udover din normale bolig, og derfor vælger nogle at leje sommerhuset ud. Dette kan give en del luft i budgettet, da du kan tjene penge, når du alligevel ikke er der. Du kan vælge at kontakte et udlejningsbureau, hvor du kan betale dem for at stå for hele udlejningsprocessen. Du må også gerne selv stå for det, hvis du blot sætter dig grundigt ind i reglerne, og har mod på alt det praktiske der følger med. Hvis du f.eks. ved, at du alligevel kun er nogle specifikke weekender eller uger i sommerhuset, kan du blot sætte dem af til dig selv, og de andre uger kan du forsøge at udleje. En god måde at tjene lidt ekstra og vise dit sommerhus frem på. 

Kommentarer