Efterårsferie på Sjælland og øerne? – rejs lige så meget du vil med et DOT City Pass

Foto: DOT.

Så er der godt nyt til alle, der vil holde lidt efterårsferie på hjemmebane. DOT, Din Offentlige Transport, supplerer i år det populære City Pass i hovedstadsområdet med tre nye turistbilletter, som giver adgang til ubegrænsede rejser med offentlig transport i Vestsjælland, Sydsjælland og hele Sjælland og øerne. De tre nye City Pass er designet til at give turister en populær mulighed for nemt at komme rundt i det danske land med bus, tog og metro til en fast pris.

Dem der vil gøre noget ekstra ud af efterårsferien i år fået tre nye muligheder for billigt og nemt at bruge den kollektive transport til strand, vand, skov og by. Det gælder de tre nye turistbilletter: City Pass Syd, City Pass Vest, og City Pass XL, som dækker henholdsvis Sydsjælland, Vestsjælland og hele Sjælland og Øerne. De nye City Pass er et forsøg, hvor DOT ønsker at give turister der rejser i hele det Østdanske område et bedre tilbud. De nye City Pass vil blive evalueret efter det første år.

City Pass giver frihed til at stige på og af bus, tog og metro, så ofte du vil. Du kan hurtigt skifte retning og komme videre til nye oplevelser – så dit City Pass bliver en bedre forretning jo mere, du bruger det.

– I DOT arbejder vi for at gøre det nemt at rejse med offentlig transport. De tre nye City Pass-billetter gør det endnu nemmere at holde ferie i forskellige dele af Sjælland og på øerne. Uanset om du vil til havet, skoven eller byen, er der en City Pass-billet til dig. Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde disse billetter hele året til de kunder der gerne vil på en lille ferie på hjemmebane, siger DOTs sekretariatschef Rune Jon Jensen.

DOTs City Pass har tidligere kun været solgt i hovedstadsområdet i en stor og lille variant som gælder 1-5 dage. Fra sommeren 2021 er de så blevet udvidet med de nye City Pass, som giver adgang til flere og større oplevelser og attraktioner i henholdsvis Sydsjælland, Vestsjælland og på hele Sjælland og øerne.

– Vi vil opdage vores eget land som turister i højere grad end tidligere, og her kan den offentlige transport spille en vigtig rolle. Der ligger rigtig mange gode oplevelsesmuligheder og venter – også uden for hovedstadsområdet. Med City Pass til alle dele af Sjælland, har vi gjort det ekstra nemt for dem der vil opleve noget i efterårsferien – perfekt for dem der ikke har tid eller mulighed for en længere rejse i efterårsferien, fortsætter sekretariatschef i DOT, Rune Jon Jensen.

De tre nye City Pass billetter kan bruges i 24 timer i et valgfrit område: Sydsjælland, Vestsjælland og hele Sjælland og kan købes i DOT Billetter app fra 160 kr. til 260 kr. – afhængig af hvilket område du vælger. To børn under 12 år rejser gratis med hver voksen som har et City Pass. Det gør tilbuddet perfekt for børnefamilier. I hovedstadsområdet kan man, ligesom tidligere, købe City Pass i stor og lille version i 1 til 5 dage. Også disse City Pass kan købes i DOTs billetapp.

De nye City Pass produkter lanceres af DOT i et tæt samarbejde med de landsdækkende turistorganisationer.

Kommentarer