Magaxin

Er mere motion et af dine nytårsforsætter?

Artiklen er sponsoreret.

Så er vi startet på et nyt år og det er højsæson for fitnesscentre. Rigtig mange af os vil gerne smide de ekstra kilo, som julens gode mad har bragt med sig, og vil vælger derfor at starte i et fitnesscenter.

Bor du i Helsingør kan du overveje at melde dig ind i Forever Healthy Fitness Helsingør, her er der både mulighed for holdtræning og individuel træning på maskiner. Centret har også en fysioterapeut tilknyttet, så du kan kombinere træning med massage.

Hvis du gerne vil holde fast i dit nytårsforsæt om mere motion, så er det vigtigt, at du gør motion til en vane og ikke en træls pligt. Find en motionsform som du synes er sjov, og som du måske kan lokke nogle venner med til. Hvis du har brug for tid for dig selv, kan du lave en god playliste og så bruge træning i fitnesscentret som et pusterum for dig selv. Det vigtige er at få gjort motionen til en vane, så det ikke altid afhænger af din motivation på dagen.

Få hjælp til det huslige

Hvis du synes, at det er svært at finde tid til at motionere, kan du overveje at få hjælp til nogle af dine opgave i hverdagen. Du kan f.eks. hyre et rengøringsfirma, som kan hjælpe med rengøring i hjemmet, så du ikke selv behøver at står for det. Rengøringsfirmaet Grønskov Service tilbyder både privat og erhvervsrengøring. De kan f.eks. hjælpe dig med vinduespudsning, rengøring eller haven, så du kan få mere tid til at lave de ting, du gerne vil.

Så er det bare med at komme i gang med motionen, men husk ikke at ”slå dig selv oven i hovedet”, hvis du ikke kommer afsted til træning en enkelt dag, i stedet for kan du sørge for at have en plan b, så hvis du ikke kommer afsted og får trænet, så går du måske en tur i stedet eller gør noget andet, som holder dig i gang.

Kommentarer