Magaxin

God belysning i værkstedet

Artiklen er sponsoreret. 

Nyder du at bruge tid i et værksted, hvor du kan nørkle med det, du går op i? Det er reelt set irrelevant, om det handler om at arbejde i træ eller med biler – det vigtigste er, at du har gode arbejdsforhold, så det bliver en god oplevelse. Noget af det, der har betydning her, er belysningen. Hvordan er lyset i dit værksted? Hvis ikke det er specielt godt, kan det være ganske svært at se, hvad man laver.

Derfor kan du med fordel overveje, om ikke du skal have installeret lysstofrør. Her er tale om en kraftig lyskilde, der har et stort lysudbytte, så det lyser godt op i forhold til den energi, der benyttes. Desuden findes der alverdens forskellige LED-lysstofrør, som er noget mere energivenlige end de lidt ældre, almindelige lysstofrør. Måske du er lidt afholdende på grund af dets udseende, men der findes flere lamper, der netop har lysstofrør, og som kan være meget neutrale at se på.

Til brug i erhvervssektoren

En ting er, at et lysstofrør kan være relevant i privaten – men det kan være akkurat lige så godt til erhvervsmæssige formål. Har I en større virksomhed, hvor der for eksempel er industrikøkken, er det ikke ualmindeligt, at der her er installeret lysstofrør, ligesom det også fungerer som en udmærket lyskilde, hvis I har gange eller korridorer, der mangler bedre belysning, for eksempel i en kælder.

Hvis I gerne vil kigge lidt nærmere på, hvilke muligheder der generelt findes i forhold til forskellige typer af belysning, kan I kigge lidt rundt på hjemmesiden. Så kan I måske også blive inspireret til at finde ud af, hvilke LED-lamper, der ellers er, som måske kan pynte på kontorerne eller andre steder, hvor I gerne vil spare penge på jeres belysning. Det kan give helt op til 70 % besparelse i forhold til almindelige pærer.

Kommentarer