Magaxin

Indretningsråd til din nye bolig i København

Artiklen er sponsoreret.

Er du flyttet i lejlighed, rækkehus eller hus i København området? Det kan være, det er din første gang du flytter ud alene, eller måske du flytter sammen med kæreste eller veninde. Du har helt sikkert tænkt på indretningen allerede. Mange finder, at det sjoveste ved at flytte er muligheden for at indrette sin nye bolig og præge den med sin egen personlige stil.

Indret med design

Går du allerede meget op i mærkevarer og populære brands? Så kan det være, du overvejer at købe design møbler. Måske du har idéen med hjemme fra, som er præget af designer møbler, eller måske er du inspireret af diverse indretnings magasiner. Design møbler kan være med til at give et eksklusivt udtryk i din nye bolig. Det kan være en god idé, hvis du køber møbler af designerbrands, som har et tidløst design, da det for eksempel kan ære ærgerligt at investere mange penge i et møbel, som går ud af mode om to måneder. Til gengæld er der gode muligheder ved design møbler at finde klassiske møbeldesigns, som passer ind i mange hjem.

Praktisk før Pynt

Det kan være, det er vigtigt for dig, at din bolig både ser flot ud, men at den også er behagelig at være i. For mange nytter det nemlig ikke at have en flot sofa, stol eller seng, hvis ikke de er behagelige at være i. Det kan også være, du er ivrig efter at pynte dine lejlighed med en masse billeder, nipsting og planter. Det kan dog være en god idé, hvis du får købt alle de praktiske ting, før du køber pynte ting. Det ville måske være ærgerligt at have en masse flotte billeder og planter, men du har ingen sofa at sidde i eller bord at sidde ved, og kan være lidt upraktisk i længden. 

Kommentarer