Kultur

Kom til fire dage med International Musikfestival Sonamos Latinoamerica

Det mexicanske rockband, Sak Tzevul med musiker og sangskriver Damián Martinez i spidsen, giver koncert i Union fredag 29. september klokken 19. Pressefoto

Lang de fleste hører salsa og cumbia for det indre øre, når de tænker på latinamerikansk musik. Men den Internationale Musikfestival Sonamos Latinoamerica vil vise, at musikken fra den del af verden byder på meget mere.

27.-30. september indtager den Internationale Musikfestival Sonamos Latinoamerica en lang række venues over hele København. Festivalen vil vise den enorme diversitet og rigdom, som den latinamerikanske musikskat har at byde på. Med lokale og internationale kunstnere vil publikum blive præsenteret for musik fra Argentina, Peru, Colombia, Bolivia og Mexico

Københavnerne vil blandt andet kunne opleve musikdokumentaren OIANT i Cinemateket – en hypermusikalsk rejse rundt på det sydamerikanske kontinent, hvor moderne musik blandes med forfædrenes traditioner.

Eller en koncert med mexicanske Sak Tzevul i Union, hvor de oprindelige maya-rytmer blandes med moderne rock og electronica og tegner et lydbillede som krydser tid og historie.

Festivalens arrangementer foregår på henholdsvis Cinemateket, Casa de la Guitarra, Union, Metronomen samt Krudttønden den 27. til 30. september.

Hele programmet kan ses på www.ckultura.org eller www.facebook.com/sonamoscph

 

Kommentarer