Kultur

Team Rynkeby København er godt på vej mod Paris

Se billedserie

Cykelholdet Team Rynkeby København er et af flere hold fra Hovedstaden, som cykler til Paris i denne uge – og i den gode sags tjeneste. Lørdag formiddag gik starten fra Rigshospitalet, hvor der forinden avr taler og hilsner til og fra nogle af de sygdomsramte børn, som holdet samler ind til.

På førstedagen kørte holdet en 209 kilometer lang strækning til Gremersdorf i Tyskland, hvor holdet overnattede

Søndagens rute var på 158 kilometer og dermed lidt kortere, men til gengæld meget meget varm.

Rytterne har kørt gennem store skovområder, og for det meste på god asfalt, kun meget lidt grus.

– Heldigvis har mekanikeren fået sat hænderne godt på, for han kan fikse de fleste små defekter, som støder på os på sådan en tur, lyder det fra Thomas Norrild, der er PR manager på holdet og kører sin 8. tur med Team Rynkeby.

– I går havde vi 6 punkteringer, men kun fra 2 ryttere, men det har Sébastien klaret, så idag var der kun lidt knas med nogle gear. Vi nåede målet i Maschen Seevetal, som ligger 30 km syd for Hamborg. Dagen blev naturligvis aflsluttet med de seneste opdateringer fra Tour de France, og vi glæder os over, at danskerne igen i år gør det fantastisk.

Efter en nat med regn og torden i Maschen Seevetal, kom holdet på cyklerne igen.

– Dagen startede med en smule regn, men til gengæld var temperaturen var yderst acceptabel, modsat dagen igår. Efter middag lettede skyerne, og vinden meldte sin ankomst, desværre mest fra siden. Men heldigvis har vi jo trænet en masse, så det betød ikke det store.

Vores dag sluttede efter 171 km i den lille by Vechta, som ligger lidt syd for Bremen.

Aftenen bød på ømme ben og numser, og rengøring af beskidte cykler.

 

 

Kommentarer