Magaxin

Dårlig belysning giver en dårlig dag

Artiklen er sponsoreret.

For tiden er det som om, dagen bliver kortere og kortere og mørkere og mørkere. Hver morgen møder du en zombie i spejlet, fordi den skrivebordslampe, du har sat op på badeværelset, skinner fra højre. Det skulle være en midlertidig løsning, men det har været sådan i mange måneder nu. Du skulle bare liiige tænke over, hvilken lampe, det skulle være. Kan du genkende situationen? Uanset om det er badeværelset, som kaster grimme skygger, eller du er ved at hakke fingrene af i køkkenet, så er mangel på loftslamper et ret generende problem, der skal findes en løsning på.

Simpelt og godt

Mange bruger en evighed på at udvælge den perfekte lampeskærm, før får sat en pære op. Det går fint, hvis det er sommer, men når efteråret kommer, skal man bare bruge lys, så man kan se, hvad man laver. Der kan faktisk være en stor frihed i, ikke at have en alt for opmærksomhedskrævende lampeskærm, som også skal passe ind i indretningen og rummet. I stedet for en lampe, kan du prøve et indbygningsspot, som er et simpelt, lille armatur med led-pære-belysning. Der er mange fordele ved at vælge denne type belysning. Nogle af dem får du her.

Fordele

Led belysning er den mest energivenlige belysning, man kan få. Ydermere er led spots de mest energibesparende armaturer, du kan få, og hvis du vælger dæmpbare spots, kan du virkelig ikke gøre mere for at holde elregningen nede. I forhold til udseende, fås de i runde og firkantede udgaver, som også varierer i farve. Så selvom du slipper for de store indretningsmæssige overvejelser, har du stadig medbestemmelse i, hvordan de ser ud. De er lettere at sætte op, end man lige tror, og når du først har skiftet skrivebordslampen ud med spots i loftet- eller for den sags skyld på væggene, bliver dit skønne morgenfjæs glad igen.

Kommentarer