Magaxin

Er du i tvivl om du skal skifte dit gulv?

Artiklen er sponsoreret.

At skifte gulvet er en større investering og indgreb i hjemmet, og derfor er det heller ikke en beslutning, man blot træffer fra den ene dag til den anden. Men er gulvet beskadiget, er det vigtigt at få skiftet det ud med et nyt. Er du i tvivl om, hvorvidt du bør skifte dit gulv?

Læs med her, hvor vi går igennem fire tilfælde, hvor gulvet bør udskiftes.

Et slidt gulv og bedre luftkvalitet

Er gulvet slidt og beskadiget? Det kan være, at det er fuld af ridser, buler eller sågar sprækker. Disse skader kan gøre gulvet svært at rengøre og rense, og påvirke hjemmets æstetik i en negativ retning. Bliver du i ærgerligt humør, når du kan mærke ujævnheder, mens du går på gulvet eller når alle krummerne skal støvsuges op fra diverse huller? Så kan det være en god idé at få skiftet gulvet. Du kan finde hjemmesider på nettet, der kan hjælpe dig med at lægge et nyt gulv. Du kan fx bruge Perssons til polyurethan og epoxygulv.

Et gulv, der er slidt, kan også forværre luftkvaliteten i rummet. Er det ikke blevet slebet i mange år, har sprækkerne kunnet optage meget støv og snavs. Du vil hurtigt opdage den store forskel i luften ved at skifte gulvet.

En højere salgsværdi

Tænker du på at sælge huset nu eller i den nærmere fremtid, vil nye gulve også hjælpe på salgsværdien af huset. Nye og pæne gulve kan tiltrække potentielle købere, og derfor vil du kunne anse det som en god investering.

Det kan også være af æstetiske årsager, at du ønsker at skifte gulvet. Måske mangler gulvet et udseende, der passer til din stil. Et grimt gulv kan også påvirke humøret negativt, og derfor er det en investering, der vil gavne dig på sigt.

Nu er du forhåbentlig blevet klogere på, om dit gulv bør skiftes!

Kommentarer