Magaxin

Få en fed oplevelse med vennerne

Artiklen er sponsoreret.

Har I snakket om, at I godt snart kunne tænke jer en oplevelse sammen i jeres vennegruppe? Det kan være, I har tradition for at tage ud og få prøvet forskellige ting. Det kan være alt fra gokart og paintball til bowling eller bare en tur ud at spise – men hvad med et escape room? Escape rooms er blevet enormt populære gennem de seneste år, og de findes på mange forskellige niveauer og med diverse temaer.

I kan med fordel kigge efter et Escape Room i København, så I ikke skal til at køre langt efter det. En del tilbyder forskellige rum og dermed udfordringer, man kan tage, så I kan også sagtens besøge stedet mere end en gang – uden I lærer det hele udenad. Det handler bare om, at I får valgt noget forskelligt fra gang til gang – eller I kan tage forskellige grupper afsted.

Til det skræmmende – eller til familievenlige rum?

Flere escape rooms er begyndt at henvende sig til flere målgrupper. I behøver altså hverken være midt i en polterabend eller bare være en flok unge mennesker, der er klar på sjov. Det kan også være en familieaktivitet, hvor I som familie sammen med børnene kan blive stillet forskellige udfordringer. Det hænger også sammen med, at rummene har forskellige sværhedsgrader. Der er også rum, der er mindre skræmmende end andre, og som dermed er lidt mere børnevenlige.

Hvis I til gengæld står og mangler idéer til en fødselsdagsgave til ham eller hende, der har alt, er det altid sjovt at give en oplevelse. Escape room er noget, I kan opleve sammen. I kan sætte en eftermiddag af til turen og måske kombinere det med en tur ud at spise – det er hyggeligt og sjovt, og så har I helt sikkert noget at snakke om efterfølgende – og måske blod på tanden til at prøve en anden gang.

Kommentarer