Magaxin

Find din nye regnskabskonsulent i Københavns området

Artiklen er sponsoreret

Ligegyldig hvor stor eller lille din virksomhed er, så har alle brug for en medarbejder til at sidde med økonomien i virksomheden. Mange har deres egen bogholder og/eller regnskabsmedarbejder ansat, men har du enten valgt at outsource økonomidelen eller selv står får den, så kunne denne artikel være interessant for dig. Når en virksomhed får en vis størrelse, kan det ofte ikke betale sig at outsource bogholderiet eller regnskabet til eksterne partner, da det bedre kan betale sig at have en fuldtidsansat i virksomheden. Men er din virksomhed en mindre virksomhed, så er det ofte en alt for stor post at skulle have en medarbejder ansat i 37 timer til at tage sig af regnskabet. Her kunne løsningen være at leje en regnskabschef.

Hvad vil det sige at leje en regnskabschef?

Når du vælger at leje en regnskabschef, får du en konsulent tilkoblet din virksomhed, som har styr på det regnskabssystem, som du har i firmaet. På den både, skal der ikke gå tid eller penge til, at en ny medarbejder først skal oplæres i systemet, men du får simpelthen en regnskabschef, som allerede kender det, og kan arbejde selvstændigt i det fra første dag. 

Hvad er fordelene ved at leje en regnskabschef?

En af fordelen har jeg allerede nævnt, nemlig at personen allerede kan arbejde i jeres nuværende regnskabssystem. Udover det, så er en anden stor fordel, at du kun betaler for de timer, hvor konsulenten rent faktisk arbejder for dig. Det vil sige, at hvis der i en måned kun er 40 timers arbejde, jamen så betaler du kun for 40 timers hjælp. Du får altid en konsulent i København, så personen hurtigt kan være fysisk til stede på din virksomheds adresse, og dermed skal du heller ikke spekulere på lang responstid. Du kan læse mere og leje din regnskabschef allerede i dag.

Kommentarer