Magaxin

Gode tips, når du skal på date i København

Artiklen er sponsoreret

Det skal være sjovt, hyggeligt og romantisk at tage på date. I hovedstaden har I alle muligheder for en god date, uanset om den skal være formel eller afslappet. Her får du lidt inspiration til at gøre dig klar til din date.

Hyggelige steder at mødes

Oplevelser, som I kan mindes sammen, kan tage plads mange forskellige steder. I hovedstaden er der flere oplagte muligheder for både den kreative, aktive eller afslappede date. 

Det kan være, du har en yndlingsrestaurant eller bar, du kan tage din date med hen. For nogle kan det være en god idé med velkendte rammer, som omkredser daten. I København er der i hvert fald helt sikkert et spisested til enhver smag.

Den sjove date kan være fyldt med candyfloss og rutsjebaner i Tivoli eller i et escape room. 

Bliv inspireret til et godt sted, du kan tage din date hen, ved at gå på opdagelse i byen eller undersøg online. Så er du sikker på at få en lokation, som passer til dig og din udkårne.

Dit outfit kan få inspiration fra stedet

Inden du skal afsted på daten, er du måske en af dem, som godt kan bruge timer på at finde ud af, hvilket outfit du skal iklæde dig.

For at finde ud af hvad du skal have på, kan du blive inspireret af, hvor I skal hen. Det er ikke alle slags dates, hvor du kan tage den lille sorte og højhælede på. Vigtigst er det at have noget på, som du føler dig godt tilpas i. Du kan fuldende dit look med nogle flotte accessories som fx nogle fine smykker eller et lækkert ur. 

For at invitere din date tæt på kan du indhylle dig i en tiltrækkende duft eller vaske håret med en velduftende shampoo. Du finder et fint udvalg af shampoo her

Kommentarer