Samfund

Københavns boligmarked i vild udvikling

Har I overvejet, om jeres næste hjem skal findes i København? Danmarks hovedstad er et af de steder i Danmark, hvor bolighandlerne sker hurtigst. Det er ikke ukendt, at en lejebolig kun er på markedet i få dage eller endda timer, før den er revet væk. Men hvad er det egentlig, København kan? 

København og specielt Indre By er for jer, der gerne vil have liv og dynamik i hverdagen. Ud over at være Danmarks hovedstad, er det også centrum for alverdens kulturelle oplevelser, og I har rig mulighed for at opleve alverdens forskellige ting, I godt kunne tænke jer. 

Jobmuligheder lige om hjørnet

Er du træt af at bruge lang tid på at pendle? Det er ofte noget af det, der ligger bag en flytning. Jobbet kalder, men det gør den time, I har i bil hver vej hver eneste dag ikke. I København er der aldrig langt til job, og med det gode netværk, der findes af offentlig transport, er det slet ikke sikkert, bilen er nødvendig længere.

Uanset hvor i landet, man kommer fra, er cyklen noget, de fleste for længst har investeret i og bruger i dagligdagen, men det bliver kun mere tydeligt i København, hvor det faktisk ofte er hurtigere at tage cyklen til og fra arbejde, end det er at tage bilen. Det kan være, det også er noget af det, der trækker for jer.

En lejebolig efter jeres ønsker

Hvis I ønsker jer en lejebolig i København, er det med at holde tungen lige i munden, når I begynder selve boligsøgningen. Det er en fordel, hvis I på forhånd har brugt tid på lige at sætte jer sammen og snakke om, hvad det egentlig er, I godt kunne tænke jer. Så bliver det lidt nemmere at få held med boligsøgningen.

Det er også her, det er vigtigt, at I ser på, hvad I egentlig gerne vil prioritere. Er det det pulserende byliv tæt på centrum, hvor I har alt inden for et stenkast, eller er det trods alt at komme lidt ud i villakvartererne i forstæderne, hvor der er mere roligt?

Prøv at gå en tur gennem Københavns gader. Mærk efter, hvad det egentlig er, der trækker i jer. Det kan være, det ender med at være en helt anden ende af København, der er mest tiltalende for jer, end I havde troet – og så er det med at slå til.

Kommentarer