Kultur

ØreSound Festival melder tæt på udsolgt!

I festivalens jomfruår kan vores spritnye, københavnske mainstream musikfestival få dage før, at festivalpladsen åbner, melde om næsten udsolgt. Dette sker samtidig med at vi er i gang med at forvandle Tiøren ved Amager Strandpark fra græsplæne til frodig festivalplads.

ØreSound Festival bliver årets hidtil største festival i det danske musiklandskab. 

“Det er skønt at se, at de danske musikelskere har taget så godt imod os. Det viser os, at vi ikke er alene om at crave de der festivaloplevelser, man bare aldrig glemmer,” Jonas Nybro, Talsperson for ØreSound Festival

Som følge af regeringens covid19-restriktioner har vi i ØreSound Festival inddelt vores publikum i fem sektioner, hvoraf flere af dem på nuværende tidspunkt allerede er udsolgt. Derfor skal man også være hurtig, hvis man skal nå at få fingrene i en billet inden at festivalen løber af stablen i tre dage med start på torsdag d. 12 august 2021.

Især vores første programdag ‘ØreSound URBAN’ har været ualmindeligt populær hos de danske musikelskere. Torsdagens headliners spænder bredt fra ind- og udland; her kan opleves navne som den internationale stjerne Burna Boy fra Nigeria, den danske rapkomet Tessa og den albumaktuelle supergruppe B.O.C – som alle skal hjælpe os med at få kickstartet disse dage med musik, kultur og fællesskab.

Ny festivalapp skal være med til at nytænke madoplevelsen på festivaler

Vi har haft store ambitioner om at blive den første danske festival, der tør udfordre de lange køer til madboderne og derfor har vi taget app-teknologien til et helt nyt niveau: 

Noget, som de færreste nemlig har savnet eller lykkeligt glemt, er de altid eviglange køer til både madbodernes bestillings- og udleveringsluger, som altid tager tid og fokus fra det vigtigste: at nyde musikken og momentet med sine gode venner. 

Vi har derfor nytænkt festivaloplevelsen og sørget for, at publikum kan bruge festivalens egen app – ØreSound – til at bestille deres mad fra et eminent udvalg af lækre madboder. 

På den måde forsøger vi som ung festival i vores allerførste afviklingsår, at sørge for, at der ikke bliver skabt lange køer ved de forskellige boder. Det er ikke bare corona-venligt – det er også en helt ny måde at tage på festival på, som passer til de Wolt-vante, københavnske forbrugervaner. 

“Vi har designet ØreSound app’en med det formål at begrænse køtid, så gæsterne kan bruge mere tid på at opleve musikken! Det er ikke set før i sådan et omfang og vi er super spændte på hvordan gæsterne tager imod denne nye måde at bestille mad på en dansk? festival.”

Derudover vil app’en kunne levere alle de praktiske informationer, som vi har til vores gæster, såsom at se programmet, læse om kunstnerne og se et kort over festivalen. Derudover kan du i app’en plante et træ for en flad 5’er og derigennem støtte vores vision om, at vi ikke skal tage mere fra miljøet end hvad vi giver, ved at afholde ØreSound Festival. 

ØreSound Festival åbner kl. 12.00 på torsdag d. 12. august 2021 og er placeret ud til Tiøren i København – lige ved Amager Strand og Femøren metro.

Billetter kan købes på www.ticketmaster.dk

Kommentarer