Magaxin

Sådan kan EPOS-produkter lette arbejdsgange i dit firma

Artiklen er sponsoreret

EPOS er et dansk firma inden for lyd- og videoløsninger, hvilket er en abstrakt måde at sige, at de laver headsets og konferencekameraer. Her er dog ikke tale om teknologier, der kun lige præcist formår at få lyd og billede igennem. Mærket går nemlig op i at sikre høj kvalitet, især hvad lyd angår, så deres produkter kan bruges på travle arbejdspladser, hvor den ansatte er omringet af støjkilder.

Ønsker du at blive lidt klogere på EPOS og deres produktlinjer? Så lær om deres løsninger her.

ADAPT-headsets fra EPOS til ansatte, der arbejder på farten

Hos EPOS finder du flere produktlinjer. Ser vi på deres lydløsninger først, finder du både ADAPT- og IMPACT-linjerne. ADAPT-linjens headsets er møntet på brug af ansatte, der arbejder hjemmefra, på farten eller et andet sted ude i verden. Nogle har aktiv støjreduktion, så det er lettere for den ansatte at have en samtale kørende over nettet. De fleste har et spinkelt design, men med kraftige ørepuder.

IMPACT-linjens headsets gør det nemmere for ansatte i callcentret

IMPACT-linjens headsets giver fyldig lyd, kan også findes med støjreduktion og er primært beregnet til ansatte, der arbejder på virksomhedens matrikel. Det kunne fx være i et callcenter, en reception eller på et kontor. Lyden er enten mono eller stereo, alt efter den konkrete model. Disse headsets har selvfølgelig også en indbygget mikrofon, så også kunden i den anden ende af røret får skarp lyd. 

Sikr høj lyd- og billedkvalitet til videomødet med EXPAND-produkter

Som sagt laver EPOS også teknologier til videokonferencer. Det vil bl.a. sige konferencekameraer og -telefoner. Kameraerne sikrer krystalklar billedkvalitet, så folk, der deltager i mødet over nettet, kan se mødedeltagerne i dit konferencerum tydeligt. Konferencetelefonerne sørger for, at alle deltagere i mødelokalet får deres stemme tydeligt igennem til modtagere. Produktserien hedder her EXPAND.

Kommentarer