Sådan skaber I en arbejdsplads med overskud
Artiklen er sponsoreret.
Elsker I ikke også at se, når jeres medarbejdere har det godt med at gå på arbejde? En god arbejdsplads er et sted, hvor medarbejderne føler sig trygge ved at dukke op, hvor der er struktur på dagen, og hvor alle kan henvende sig til alle. Men nogle gange er det svært at skabe samlingspunkter i en virksomhed. Måske det er noget, I kan genkende hos jer?
En oplagt måde at skabe lidt samling på, er ved at indlægge faste pauser. Det kan være frokostpausen, som er oplagt, men det er ofte også en god idé bare at sætte et kvarter af på et andet tidspunkt, så man sikrer sig, at alle lige får luft til hovedet og mulighed for at hilse på hinanden. Hvis I tilmed har en frugtkurv på arbejdet – frugt til virksomheden, er der noget, man kan få som snack, når man går til pause. Det er mange glade for.
Hvordan skaber I en frugtordning?
Måske I før har overvejet for eksempel at have frisk frugt stående på et kontor eller i personalestuen, men det aldrig helt er blevet til noget. For mange skyldes det rent logistiske årsager – hvem skal indkøbe frugten, hvem skal stille den frem, og hvem husker at sige til, når kurven er ved at være tom? Med firmafrugt og økologisk frugt til virksomheder kan I få det leveret lige til døren.
I skal blot specificere, hvor meget frugt I godt kunne tænke jer, samt om I eventuelt skal have andet med – tørret frugt, mælk til kaffen eller vand til at stille til kunder og partnere. Så vil det blive leveret, så I blot skal stille det på bordet. Det er endda muligt at få det i en kurv, så I skal sørge for mindst muligt selv – det danner grundlag for en hyggelig kaffepause i løbet af eftermiddagen.
Kommentarer