Magaxin

Træt af bilen? Hop på elcyklen

Artiklen er sponsoreret.

Det er godt at cykle, og selv folk med stillesiddende arbejde, der er vant til at tage bilen, når de skal omkring i byen og derfor ikke får brugt benene synderligt, kan med tiden træne sig op til at cykle de store distancer. Formentligt. Og sundheden til side er der andre gode grunde til at bruge cykel over bil: Bl.a. at der er mindre trafik på cykelstier end hovedveje, og at miljøet har godt af, at færre kører.

Slip for en masse pedaltramp

Men hvis du ikke er meget for at skulle gøre alt arbejdet selv for at holde hjulene i bevægelse, hvad gør du så? Køb elcykel – så simpelt er svaret. En elcykel er forsynet med en elmotor, der enten vil være en forhjulsmotor, en centermotor eller en baghjulsmotor. Motorens placering får betydning for, hvordan det føles at køre på cyklen, men alle elcykler gør, at du slipper for en masse pedaltramp.

Køb elcykel hos Bike&co

Er du interesseret i at få elcykel? Køb elcykel her – klikker du på linket, føres du til indkøbsforeningen Bike&co, der spænder over 80 danske specialister inden for elcykler. Hvis du er usikker på, om en elcykel kunne være noget for dig, så prøv at cykle på én før et køb. Du vil hurtigt erfare, at selvom en motor hjælper med at holde elcyklen i bevægelse, så bevarer du kontrollen og kan hurtigt stoppe.

Skaf dig af med bilen

Har du længe haft en drøm om at skaffe dig af med bilen? Den drøm har mange i hvert fald, som er utilfredse med morgenens træge bytrafik og det at skulle betale for parkering. Skaf en elcykel – du behøver ikke være bange for, at batteriet går dødt under cykelturen, når blot du sørger for jævnligt at fjerne batteriet og lade det op. Prøv elcykler fra mærker som Gazelle, Winther, Sparta og Kalkhoff.

Kommentarer