Erhverv

Vinder af Slagterprisen 2021, Privatslagtere

Vinderne af Årets Kantinepris 2021, Social Cantina Nbro.

Dette års Kantinepris er blevet uddelt. I et stærkt felt af nominerede var det i sidste ende Social Cantina Nbro på Nørrebro, der løb med prisen som bedste kantine i en virksomhed. De kunne lade sige hylde på Fødevaredagen 2021. Trods forårets lange nedlukning leverer toppen af danske frokostkantiner fortsat smag og innovation i særklasse.

Det har ikke været lige nemt at være kantine i det forgangne år under corona. Det har betydet, at der har skullet tænkes i alternative løsninger for fortsat at kunne tilbyde de bedst mulige madoplevelser.

Kantineprisen sætter fokus på de kantiner, som har formået at trodse modgang under nedlukninger og stadig har formået at skabe velsmagende og lækre frokostmåltider.

– Mange kantiner har været udfordret på, at de har været begrænset ift. udformning og iscenesættels af deres frokostbuffet. De har været nødt til at tænke i nye bane, og har skullet omstille sig til nye situationer flere gange i løbet af det seneste år. Alligevel har de nominerede til Kantineprisen 2021 gjort det muligt at nyde lækre og inspirerende måltider på trods af engangsemballage, håndsprit og afstandskrav , siger jurymedlem Kristian Ploug Grut, seniorkonsulent fra Landbrug og Fødevarer.

Vinderhold med et socialt engagement

De nominerede til Kantineprisen levede alle op til kravene om et godt køkkenmiljø, der var fuld af arbejdsglæde, optimal udfoldelse af råvarernes potentiale og en sensorisk spiseoplevelse for gæsterne. Vinderen af Kantineprisen var faktisk et helt team af køkkenpersonale fra Social Cantina Nbro, som sammen har skabt en kantineoplevelse i top, når det kommer til faglighed og smagsoplevelse.

Derudover udmærker de sig ved deres sociale vinkel ved at tage udsatte unge under deres vinger i køkkenet.

Det stolte team havde selv følgende at sige da prisen blev overrakt til dem:

– Vi er glade. Det er en kæmpe ære og anerkendelse. Vi er stolte over vores arbejde, og at vi også altid sætter kvalitet fremfor kvantitet i vores køkkenen, siger det stolte team.  

Kommentarer